• Elektronikudvikling efter opgave
  • Apparatudvikling og produktion
  • Medico, Togkontrol og Industri
  • EMC - Radgivning
  • Totalleverandør
  • PCB Layout og prototyping

Referencer

Referencer

ArriDan ApS har løst opgaver for en række danske og internationale virksomheder. Vi har både leveret totalløsninger, enkelte komponenter og moduler til andres produktioner samt indgået i projektteams med rådgivning og sparring.

Se nærmere under de forskellige cases til højre her på siden, eller læs vores nyhedsbreve for et dybere indblik i nogle af de opgaver vi har løst.

ArriDan Aps har løst opgaver for:

Link til Bombardier Transport
Link til Bombardier Transport

ADtranz nu Bombardier Transport – Design og udvikling af kredskort, bistået ved EMC-test, CE-mærkning, systemtest og dokumentation.

Link til Artema

Artema – Medicoudstyr: Måling og analyse af sikkerhed i defibrillator. Opbygning og programmering af testudstyr.

Link til Bernafon

Bernafon – Design og CE-mærkning af Remote Control enhed for høreapparater baseret på Microchip PIC16C620 RISC mikrokontroller.

Link til Brodersen Controls

Brodersen Controls A/S – Design af interface for PLC styring.

Link til Carl Bro Gruppen

Carl Bro Gruppen – Maskinstyring med LON interface, industri-PC og CE-mærkning, LON-Repeter, EMC-rådgivning og Projektledelse.

Link til Danbridge

Danbridge – Design af elektromekanisk lås for sikkerheds låg. Design og programmering af Keyboard controller til komponenttester.

Link til DancoTech

DancoTech – Programmering af div. FLASH, PAL, PLD, Microcontroller og E-PROM’mer. Teknisk bistand ved test og vurdering af nye komponenter.

Link til Danpower Electronics

Danpower Electronics

Link til DSB

DSB El-Materiel – Materiel – Bl.a. layout og produktion af mikroprocessor baseret enhed til klima styring og LED belysningi IC3 tog.

Link til Ketec

Ketec A/S – CE-Mærkning og udarbejdelse af teknisk dossier for Wapor Phase ovn.

Link til Noliac A/S

Noliac A/S – Udvikling af styringselektronik til Peizokeramisk transformator.

Link til Novo Nordisk

Novo Nordisk A/S – Siden oktober 2002 har ArriDan ApS deltaget i et udviklings projektteam sammen med konsulenter fra Embedit samt Novo Nordisk ansatte. Gruppen arbejder med udvikling af elektronik og embedded software ifm. intelligente produkter til behandling af bl.a. diabetis.

Link til Oticon

Oticon A/S – Design af PC-interface for programmeringsenhed til høreapparater (patient barriere) samt CE-mærkning og UL godkendelse.

Link til postdanmark

Post Danmark – Salg af Adobe software produkter.

Link til RhinoMetrics

RhinoMetrics – Design af interface for TFT display og manometer probe med akustisk kontrol system, CE-Mærkning af medicinsk apparat med TFT display.

Link til Rovsing

Rovsing – EC-Interface Module, styrings og kontrolenhed for biokemisk forsøg, Peltier Power Styring og LED-Module for til rum laboratorium.

Link til Cubic Corporation

Scanpoint Technology A/S (Nu ejet af Cubic Corporation) – Redesign af billetteringssystem baseret på Intel 80386SL processor og Siemens SAB80C537 mikrokontroller.