• Elektronikudvikling efter opgave
  • Apparatudvikling og produktion
  • Medico, Togkontrol og Industri
  • EMC - Radgivning
  • Totalleverandør
  • PCB Layout og prototyping

Kategorier

Industri/sikkerhed

  • Posted on jun 8, 2016

Omhandler:

Samarbejde med Rovsing A/S omkring udvikling af kontrolmodul, power modul og lys modul. Læs mere om casen i vores nyhedsbreve (pdf).
Samarbejde med Rovsing A/S om udvikling af et antal moduler til kontrol og styringssystemer for det jordbaserede parallel system til den fælles europæiske og amerikanske udvikling af en ny International

Space Station.

Projektsamarbejde/rollefordeling:

ArriDan ApS har specificeret modulerne i samarbejde med Rovsing A/S, hvorefter vi har udviklet og produceret de enkelte enheder.

Leverance:

Kontrolmodul (EC-Module):

Modulet indeholder kontrol og styringsinterface for en Eksperimental Container (størrelse ca. som en liter sødmælk) og indeholder:
Power switch, strøm og spændingsmålekredsløb og over-current shut-down, et antal digitale I/O’s, analoge inputs, video forstærker og kommunikations interface.
Styringen af kortes funktioner sker serielt via en 1-Wire bus, flere kort kan stakkes i samme Rack og styres via den fælles 1-Wire bus.

Peltier Power Module (PP-Module):

Modulets hovedopgave er power-styring af et antal Peltier moduler, som anvendes til kontrol af luftfugtighed og temperatur i Eksperimental Containeren, men det kan også anvendes til motor og ventil styring.
Peltier power Modul

Kortet indeholder fire power drivers, som hver især kan kobles som strøm eller spændings generator. I strøm mode kan hver driver levere en strøm på ± 1,8Amp. ved en maksimal spænding på ± 11Volt. I spændings mode kan hver driver afgive en spænding mellem 0 til 10 volt ved en belastningsstrøm på 1 Amp.
Styringen af kortes funktioner sker serielt via en 1-Wire bus, flere kort kan stakkes i samme Rack og styres via den fælles 1-Wire bus.

Lys modul LEDModule):

De forsøg som skal udføres i Eksperimental Container kræver lys svarende til dagslys. Der er derfor udviklet et lys-modul som indeholder hvide og røde lysdioder, samt IR-dioder, så man via et IR følsomt video kamera kan følge væksten, også selv om den øvrige belysning er slukket.
Styring af lys kilde og lys mængde, samt kontrol af modulets strømforbrug sker som for de øvrige moduler via 1-Wire bussen.

Læs mere om casen i vores nyhedsbreve (pdf).

Case: DSB – Informationssystem

Omhandler:

Samarbejde med ADtranz A/S omkring udvikling af Modul til DSB, som blandt andet anvendes i DSB’s informationstavler på S-togs stationerne. Læs mere om casen i vores nyhedsbreve (pdf).

Modul til DSB informationstavler

Projektsamarbejde/rollefordeling:

ArriDan ApS har udviklet modulet i samarbejde med og for ADtranz A/S, og stod i denne forbindelse for totalleverance af modulet.

Leverance:

Kommunikationsmodul:

Modulet er baseret på en credit-card PC, monteret på et enkelt Europa kort format med power konverter og I/O interface. Modulet indeholder et antal serielle og parallelle porte, samt Ethernet interface for hhv. RJ45 kabel og lysleder kabel.

Læs mere om casen i vores nyhedsbreve (pdf).